В Стара Загора бесни на Левски: Слух за трансфер на Педро Еуженио на Герена изправи Берое на нокти

1825

Спортният директор на Берое Валентин Грудев категорично отхвърли информациите, че Педро Еуженио ще бъде продаден на Левски след края на сезона.
„Той има дългосрочен договор с Берое. Всички информации, които се появяват преди мача с Левски търсят сензации и целят да разконцентрират водещия ни голмайстор“, заяви Грудев пред колегите от „Дарик“.
„Има футболисти, на които договорите им изтичат в края на сезона и предстоят преговори за тяхното подновяване“, добави спортният директор на клуба от Стара Загора.Високо напрежение на „Герена“. Оповестиха заплатата на един от чужденците в Левски, сумата е умопомрачителнаХолмар Ейолфсон, който ще остане в Левски и през следващия сезон, е обект на интерес в израелските м…Mar 27 2018bgsport.net

Междувременно Валентин Грудев продължава скаутската си мисия в Португалия в търсене на подходящите играчи за лятна селекция в Берое.
Спортният директор на старозагорци ще се върне в близките дни, за да направи подробен отчет, който да даде на старши треньора Александър Томаш. На заралии са били предложени няколко играчи, които Грудев е наблюдавал на живо, за да се убеди в качествата им.
В неделя той е гледал мач от второто ниво на португалския футбол, като най-вероятно набелязаният играч се подвизава в средата на терена или атака, тъй като такъв футболист иска Томаш.
В същото време стана ясно, че клубът е постигнал договорка с Венци Христов.
Източник topsport.bgВ Левски здраво се размечтаха: Оцениха нежелан от Делио Роси на Герена младок на половин милион леваПоне 200 хиляди евро се надяват да вземат в Левски за младия си вратар Димитър Шейтанов.
Оферти за с…
Mar 26 2018bgsport.net

Коментари