Иван Иванов изправи Панатинайкос до стената: Защитникът дава гърците на ФИФА, ще им отнемат точки, ако не се издължат

1437

Защитникът на Берое Иван Иванов даде пространно интервю за гръцкия сайт gazzetta.gr, където говори за злополучния си престой в гранда Панатинайкос. Понастоящем „детелините“ дължат 145 000 евро на бранителя, който заплаши, че може да даде клуба на ФИФА, както вече направиха някои бивши играчи на ПАО.
„Като цяло престоят ми в клуба бе добър, тъй като за пръв път от много време играх редовно, при това за един от водещите клубове на Балканите. Няма за какво да съжалявам, тъй като оферта на отбор с подобна история не се отказва. Познавах тогавашния си треньор Андреа Страмачони още от сблъсъците ни в Лига Европа, когато аз бях в Партизан, а той в Интер.Мартин Камбуров минира съблекалнята на Берое, ето какво поиска нападателят от треньора на заралии ТомашСтарши треньорът на Берое Александър Томаш планира да направи промени в състава за гостуването на Ло…Mar 9 2018bgsport.net

Доволен съм от нашето сътрудничество. Научих много, особено за играта с трима в защита, с която за пръв път се сблъсках под негово ръководство. За мен той е човекът с най-малка вина за това, което се случва в клуба в момента. Той даваше всичко от себе си, но още тогава се знаеше, че финансовото ни състояние е лошо. В такива ситуации е по-добре начело да е местен специалист, който да успокои играчите и да ги мотивира, докато те се сблъскват с непрекъснатите лъжи на ръководството“, сподели Иванов.
„Най-добрият ми момент в Панатинайкос бе голът срещу Брьондби и класирането ни за групите на Лига Европа. Започнхаме сезона обнадеждаващо, но това, което се случи впоследствие, се дължи изцяло на лошото управление.

Вече дадох Панатинайкос на ФИФА, тъй като ми дължат 145 000 евро и по думите на адвоката ми скоро ще им вземат точки, ако не се издължат. Не ми се искаше да се стига до там, но между нас липсваше всякаква комуникация и е срамно клуб като Панатинайкос да не може да ти плати 6 месеца. За гръцкия футбол не е добре този клуб да е в това положение. Единственото, което искам, е честност, уважение и отговорност, а откакто напуснах, не съм ги видял“, заяви Русия пред гръцката медия.
Футболист №1 на България за 2013 година говори и за амбициите си с Берое. „Радвам се, че съм отново в България. Отборът израства непрекъснато и подобрява играта си. Самият аз съм отворен за всякакви предложения“, завършва Иванов.
Източник в. „Меридиан мач“Паника на Герена: Марто Камбуров иска да накаже любимата си жертва Левски и с екипа на БероеМартин Камбуров е твърдо решен отново да се разпише във вратата на Левски. До момента таранът има 15…Mar 1 2018bgsport.net

Коментари