Марто Камбуров изчетка Левски преди гостуването си на Герена, но припомни: Приятните ми моменти там са повече

1115

Мартин Камбуров говори преди неделния мач с Левски, който ще се играе на „Герена“. Срещата е от 17:30 часа и е първа за двата тима на старта на плейофната фаза в Първа лига.
Нападателят гони своя гол №200, след като до този момент има 198 попадения на сметката си.
„Сега почват хубавите мачове, оспорвани, с интрига. Надявам се в този първи мач с Левски да направим положителен резултат. 0:0 не беше лошо като резултат в предишния ни мач там, но ще се постараем за повече, да вкараме гол. Играл съм доста мачове на „Герена“, вкарвал съм доста голове. Доста са били приятните моменти там, имал съм и лоши, но положителните са повече според мен. С Локо (София) направихме един страхотен обрат и вкарах, и с Локо (Пловдив) също.
Аз знам какво означават тези 198 гола. И всички свързани с футбола знаят. Има и критици, които се опитват да го омаловажат, но няма как да го постигнат. За мен не е реална цел да гоня рекорда на Петър Жеков, защото трябвада играя още 5 години. Но реалното е да достигна 200 гола, предвид и че не съм играл 5-6 години в България. Не съм мечтал и не правя сметки. Къде ще се случи, на кой стадион – Божа работа.Мартин Камбуров минира съблекалнята на Берое, ето какво поиска нападателят от треньора на заралии ТомашСтарши треньорът на Берое Александър Томаш планира да направи промени в състава за гостуването на Ло…Mar 9 2018bgsport.net

Смело мога да твърдя, че съм легенда на Локомотив (Пловдив), хората ме уважават и обичат. Затова нямаше как да се радвам толкова, когато вкарам срещу тях. Не съм се радвал, просто приех нормално гола си. В Стара Загора е много професионално всичко, оставени са хората да работят. Така трябва да бъде. Ще остана и догодина в Стара Загора.
Постигнахме първата си цел – влизане в шестицата. Но никой няма да иска да завърши шести. Дай Боже да станем и трети, но всичко зависи от нас. Кой каквото и да говори за Левски и ЦСКА, те са грандовете на българския футбол. Затова всеки трябва да се съобразява с Левски, особено на Герена. Ние ще се съобразим, но ще се борим за своите си цели, за победата“, коментира Камбуров пред „Дарик“ радио.
Източник gol.bgПаника на Герена: Марто Камбуров иска да накаже любимата си жертва Левски и с екипа на БероеМартин Камбуров е твърдо решен отново да се разпише във вратата на Левски. До момента таранът има 15…Mar 1 2018bgsport.net

Коментари