БФС разкри какви ги е вършил Херо преди мача с Царско село

707
херо

Спортно-техническа комисия към БФС взе отношение по скандала, който се разрази между Царско село и Берое. Припомняме, че столичани обвиниха треньора на заралии Димитър Димитров – Херо, че е нахлул в съдийската стая преди мача между двата отбора и е отправил груби думи на висок тон към реферите. По-късно днес старозагорци им отговориха.

Ето какво написаха от СК към БФС:

СК при БФС изразява своето възмущение от поведението на г-н Димитър Димитров – Старши треньор на ПФК „Берое“, който 1 час и 20 минути преди срещата ФК „Царско село 2015“ – ПФК „Берое“ си позволи да влезе без разрешение в съдийската стая. Г-н Димитров се обърна към цялата бригада с думите:

– „Днес съм силно притеснен от предстоящото Ви съдийство. Знам защо сте тук и какво предстои“.

След което се е обърнал към главния съдия на срещата – Владимир Вълков с думите:

– „Знам кой смени наряда и защо си тук“.

След намесата на съдийския наблюдател на срещата – г-н Йордан Иванов, треньорът на ПФК „Берое“ е бил отстранен от съдийската стая, като в този момент, все още не е присъствала охраната на мача.

СК при БФС ще сезира Комисия „Етика и феърплей“ за поведението на г-н Димитров, като се разграничава напълно от изразеното от него мнение, което уронва престижа на Български Футболен Съюз и съдийската институция.

Също така, СК при БФС желае да информира обществеността, че в установения в Наредбата срок не е депозирана предварително заявената жалба от ПФК „Царско село 2015“ за срещата ПФК „Царско село 2015“ – ПФК „Левски“.

Коментари