Биха шута на Лечков

1174
делото на Лечков

Йордан Лечков вече не е вицепрезидент на БФС, след като членовете на Изпълкома гласуваха неговото отстраняване.

Лечков вече няма да е отговорник и за представителния ни тим, като за него вече ще отговаря Емил Костадинов, който до този момент се занимаваше с младежките и юношеските формации.

Бившият кмет на Сливен все пак остава в управлението на БФС като член на Изпълкома.

Припомняме, че преди дни Лечков се обяви за легитимен наследник на подалия оставка Борислав Михайлов.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който днес става на 70, говори след заседанието на Изпълкома. Членът на Изпълкома на БФС обясни, че ще подкрепи Емил Костадинов, ако се кандидатира за президент на футболния съюз.

„Твърде много се изостри напрежението. Взехме единодушно решението Йордан Лечков да не е вицепрезидент на БФС. Той създава напрежение. Вицепрезидентът е отговорник за националния отбор. Емил Костадинов ще върши тази работа. Не бяхме в пълен състав. Кирил Домусчиев и Спас Русев не бяха днес. Много зависи от вас дали ще има напрежение. Ние направихме всичко, което е необходимо, за да има спокойствие. Демократична държава сме. Нека хората да решат“, заяви Стефанов.

„Живеем в демокрация. Всеки има право да се кандидатира. Заставам зад Емил Костадинов. Ще му отива, ако заеме тази роля“, добави още президентът на Славия.

Коментари