Благо Георгиев: Ще съдя Венци Стефанов, като види микрофон и му се привижда печено прасенце

1912

Бившият национал Благой Георгиев обяви, че ще заведе дело срещу президента на Славия Венцеслав Стефанов. Поводът е интервю, в което босът на „белите“ твърди, че любимият на Златка Райкова няма футболен талант. Георгиев обяви за намерението си в предаването „Събуди се“ по Нова Телевизия.

„Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде. Нека знае и да не се крие. Венци е спечелил от мен много пари. Бях златната кокошка, а съм взимал в Славия 2,50 лева, както се казва. Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол. Той ли беше човекът, който вкарваше головете или ми даваше пасовете. Като дава тези интервюта настройва всички фенове на Славия и хората срещу мен. Като види микрофоните все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, обяви Благой Георгиев.

Самият Венци Стефанов побърза да отговори на атаките на Благо Георгиев в характерния си стил. “Какво да му кажа? Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява”, заяви Стефанов.

Коментари