Край на сагата! Неделев сам обясни за трансфера си в Левски (СНИМКА)

1198
Вдигат Неделев за мача с ЦСКА

В Европа голямата драма през този трансферен прозорец е свързана с Неймар – ще остане ли бразилецът в ПСЖ, ще се върне ли в Барселона или ще отиде в друг клуб. У нас най-коментираното име отново е това на Тодор Неделев. От няколко дни насам не спира да се спекулира, че той е сигурен за Левски. „Сините“ давали за него милион и половина лева.

Преди минути изпълнителният директор на Ботев Иван Йотков заяви в ефира на „Дарик“, че преговори с Левски за футболиста не се водят. По всичко личи, че той ще продължи при „канарите“.

„С мен никой не се е свързвал. Не сме обсъждали продажбата на Тодор Неделев. Аз не знам кой отбор не би желал Неделев. В Ботев никой не е обсъждал това нещо към този час. Оферта не е имало, разговори не е имало, варианти за оферти не са коментирани. Тодор Неделев иска да остане в Ботев. Ботев е щастлив с Тодор Неделев. Тодор Неделев е играч на Ботев“, каза Йотков.

Самият Неделев публикува снимка във „Фейсбук“ с тениска, на която пише „Ботевист завинаги“. Към нея е добавил и текст: „Относно писаниците! Да се знае! Повече няма какво да кажа!!!“. Така се слагат край на поредните слухове.

Коментари