Футбол БГ: Гнусна съдийска гилотина за ЦСКА

1581
Гнусна съдийска гилотина за ЦСКА

Давайте титлата на Лудогорец! Давайте я преди да е започнало първенството! Ако след изборите на 4 април нещата в държавата си останат същите – дайте им я направо за още четири години напред.

Гнусна съдийска аванта посече ЦСКА при гостуването на Берое в Стара Загора. След като Лудогорец вчера направи 0:0 като гост на Царско село, днес реферите не само не позволиха авансът на върха да бъде намален, ами направиха така, че той да се увеличи.

Берое спечели с 1:0, а автор на единственото попадение стана Мартин Камбуров, разписал се от скандална дузпа. Съдията Драгомир Драганов отсъди нарушение на вратаря на ЦСКА Бусато в самия край на мача, а повторенията показаха, че такова няма. Не че имаше нужда от повторение – чистата игра на бразилеца се видя и в реално време. Просто е – нарушение на правилата категорично нямаше!

В добавеното време пък Петър Занев вкара топката във вратата на Берое след добавка от ръба на засадата. Тук обаче съдийската бригада беше безкомпромисна – флаг от страничния (със закъснение) и нова услужлива свирка от Драганов.

Това е блатната футболна действителност на България. Така е вече десетина години – свирките работят неизменно за Разград, дори и Лудогорец да не играе!

Работят, работят, работят!

Нещата обаче могат и да се променят! Но не с бутафорни представления от типа „конгрес на БФС“.

4 април!

Борислав Хаджиев

Коментари