Жесток шамар за Илиан Илиев: Черно море окапа за ЦСКА, петима основни играчи пропускат мача на „Армията“

1633

Неприятна новина споходи наставника на Черно море Илиан Илиев преди гостуването на ЦСКА. Специалистът загуби един от основните си изпълнители за визитата на „Българска армия“. От групата на моряците отпадна алжирското крило Мехди Фенуш, който е измъчван от болки в адукторите. Освен него Илиев няма да може да разчита още на четирима – Мирослав Енчев, Дани Кики и Георги Божилов, както и на наказания Илиас Хасани.

Това ще наложи корекции в титулярния състав на Черно море. Очаква се на мястото на Енчев като централен защитник да излезе Даниел Димов, който ще си партнира в отбрана с Александър Цветков, а вместо Фенуш по левия фланг на халфовата линия да действа Аристот Н‘Донгала. Заради кадровите проблеми в групата беше включен халфът от школата Лъчезар Йорданов. Сред избраниците на Илиев се завръща и Николай Минков (20 г.), който изгледа от трибуните домакинската загуба от Берое в миналия кръг. В групата попаднаха и тримата национали при юношите до 19 години – вратарят Иван Дюлгеров, Ертан Томбак и Емил Янчев, които ще се присъединят към тима в София след втората контрола на България с Косово.

Днес рано сутринта Черно море отпътува за столицата, където ще проведе последната си тренировка преди утрешната среща. Мачът на „Армията“ започва в 17:30 часа, а Илиан Илиев няма да може да разчита реално на половин отбор – петима играчи.
ГРУПАТА НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА ГОСТУВАНЕТО НА ЦСКА:
Вратари: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров;
Защитници: Ертан Томбак, Даниел Димов, Кононго, Мартин Костадинов, Емил Янчев;
Халфове и нападатели: Георги Илиев, Александър Цветков, Петър Витанов, Радослав Василев, Марек Кузма, Атанас Зехиров, Николай Минков, Лъчезар Йорданов, Мариян Огнянов, Аристот Н`Донгала, Мартин Минчев.

Източник: в-к „Тема спорт“

Коментари