Излагацията е пълна: Пореден шеф на ментето 1948 се оказа фанатичен фен на Левски (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

2987

Административният секретар на детско-юношеската школа на аматьорите от ЦСКА 1948 Илия Ангелов се оказа фанатичен фен на Левски.
Както е известно, Ангелов започна работа при аматьорите преди месец, но днес в социалните мрежи се появиха негови снимки с фланелка на Левски и клубен шал на „сините“ в ръка.
Фотосите са от 2014 година, когато Левски честваше своята 100-годишнина на стадион „Васил Левски“. На една от снимките в социалната мрежа „Фейсбук“ Ангелов дори пише послание: „Само Левски. Беше уникално преживяване“.
66
67Емо Кременлиев погреба Авиаторите: Ментетата искат да им сложат 31 титли ли? ЦСКА играе на „Армията“Спортният директор на Арда (Кърджали) Емил Кременлиев заяви, че за него отборът, който играе на „Арм…Mar 9 2018bgsport.net

Припомняме, че през есента на 2017 година Емил Коцев, който за кратко също бе в управата на аматьорите, бе хванат в крачка по идентичен начин.
По време на „Вечното дерби“ ЦСКА – Левски (2:2) през есента Коцев бе уловен от камери и фотографи как се радва при едно от попаденията на Левски във вратата на ЦСКА. Феновете на „армейците“ пък засипаха с подигравки и обиди ръководството на ментето 1948, което е популярно на „Българска армия“ и с името Авиаторите.
Източник gol.bgКраят на ментето 1948. Авиаторите се готвят да затворят цирка в Обеля, след като научиха тази вест (СНИМКА)Тази сутрин на входовете на стадион „Българска армия“ и спортен комплекс „Панчарево“ беше залепено о…Jan 3 2018bgsport.net

Коментари