Илиана Раева разкри защо Наско Сираков е напуснал Изпълкома на БФС и какво не е успял да направи

3950

Илиана Раева разкри в ефира на Нова телевизия причината за решението на съпруга си Наско Сираков да напусне Изпълкома на БФС. Ето какво каза председателят на Българската федерация по художествена гимнастика:
„Това си беше негово решение. Той го обмисляше от доста време. Каза го директно, той го е казал и на Боби. Не се чувства полезен там, не се чувства на място.
Наско е човек, който може да даде много на футбола. Няма такава възможност.
Иска да прави нещо, което е свързано с развитието на футбола, няма възможност да го прави. Наско е човекът, който разбира много от футбол. Каквото е казвал вкъщи се е случвало – и с Левски, и с националния отбор. Той обича футбола, иска да пълни стадиони, да радва, защото това е магия. За съжаление в момента няма такава възможност“, каза Раева.Още една бомба от конгреса на БФС, хвърли я Наско Сираков: Решението му остави Боби и кликата му безмълвниНаско Сираков повече не е член на Изпълкома на БФС, предаде ексклузивно репортер на БЛИЦ от конгреса…Feb 16 2018bgsport.net

„Имал е много тежки и трудни периоди, а аз много тежко изживявах неговите проблеми. Като болна съм, когато говорят нещо лошо за него. Взимах отношение постоянно. Много е помъдрял към ден днешен. Премина лесно и през здравословните си проблеми, никакъв страх… а аз минах пред ад. Само два или три пъти за 30 години съм му давала кураж, когато се е чувствал слаб. Най-много обича да проявява черното си чувство за хумор спрямо жена си. Успява да ме накара да кипна. Правили сме много щури неща, които сме успели да запазим и в това е красотата на нашата връзка“, каза още Илиана Раева.
Източник topsport.bgСредни пръсти, обици на носа, хеви метъл… Рокерите Наско Сираков и Илиана Раева не прощават (СНИМКИ +18)Наско Сираков и Илиана Раева са прекарали доста емоционална нощ. Това стана ясно от снимките, които …Nov 16 2017bgsport.net

Коментари