Учителите на Акрапович с ранен коледен подарък, дано Бруно е избягал от урока „Мач срещу Левски“

2017
левски локо

Отборът, който научи Бруно Акрапович да е треньор – Локомотив (Пловдив), начело с баш преподавателя Димитър Илиев, развързаха рано-рано големия чувал с коледни подаръци.

Ощастливени в случая се оказаха „съперниците“ от Левски, които след 31 дни без официален мач, карантиниране и ходене по мъките, ожулени от коварния бич Ковид-19, трябваше да се запознават отново преди срещата. Че и да я спечелят с 1:0.
Преподавателите по треньорско майсторство от Пловдив дойдоха в София след 6:0 срещу големия враг Ботев и с отлична серия срещу Левски – без загуба в последните четири мача и само с един допуснат гол.

За времето, в което Левски съчетаваше лечение и почивка, Локомотив игра три официални мача (две победи и равенство) и една контрола (загубена).

На фона на всички тези обстоятелства Локомотив изигра един много лош и отблъскващ театър. Не излизаше от половината си. Не отправи точен удар. Иначе отправи два, но някъде около вратата. Би един корнер за целия мач. И за капак с дружни усилия на Цветанов и Витанов гостите изработиха дузпа за Левски (Робърта 35 мин.). Че иначе не беше ясно как точно „възроденият“ от Славиша Стоянович Левски ще вземе трите точки.

Дано поне Бруно Акрапович е избягал от час по време на урока „Мач срещу Левски“. Така де – все пак да гледаме истинско дерби на 18 декември.

Борислав Хаджиев

Коментари