Правилният футбол зарадва тотоманиаците с коефициент 13,00 (ВИДЕО)

1415
ал кувейт

Коефициент 13,00. Точно толкова беше ставката за загуба на Левски от Ал Кувейт в момента, в който „сините“ поведоха с 2:0.

„Обръщалката“ дойде по всички правила, описани в дебелите наръчници за тото познавачи – 2:0 за Левски за пет минути през първото полувреме (Марин Петков 20 и Велтон 25) и 2:3 краен резултат с три гола в последните 15 минути. Серията започна със зашеметяващ автогол на Келиан ван дер Каап (75), последваха още два точни удара на Али Хюсеин (82 и 90).

„Заслугата“ и за трите попадения, съответно и за „шокиращия обрат“, е на отбора на Левски. А може би малко и на Бащата на правилния футбол Мъри Стоилов, който обаче по правило никога не носи вина.

При първия гол за Ал Кувейт без реална опасност младият Дейвид Михалев нанесе безумен удар в гърба на Ван дер Каап, за да се озове топката в мрежата. При втория неадекватна беше цялата защита на Левски. Също и при третия, но за него принос даде и Николай Михайлов, направил плонж като в японска анимация на футболна тематика.

„Общо взето, без да гледам резултата, който е негативен за нас, не бях доволен и през първото полувреме, когато водехме с 2:0. Прекалено бавно играхме, без динамика и скорост. Явно умората ни дойде в повече, а в този момент трябва да се появи характерът. Имахме и добри неща, но ни липсваше агресия и динамика. Завършихме тежък период от двуразови тренировки, ще имаме един ден да починем и да продължим към втория етап от подготовката“, намери сили да каже след обрата самият Баща на правилния футбол Стоилов.

Виж още:Държавата съвсем се разкрачи на ЛевскиМинистерството на младежта и спорта (ММС) направи важна стъпка за отдаване на ст. „Виваком Арена – Г…Jan 12 2023bgsport.net

Коментари