Божков пусна анкета за следващ собственик на Левски, Сираков води на Пеевски

410
прозрачен Левски

Васил Божков направи анкета във Фейсбук, с която по негови думи ще се реши на кого да предаде акциите на футболния Левски.

Вчера сутринта бизнесменът направи друго запитване, с което попита как да се реши кой да е новият собственик на Левски и в нея гласуваха около 25 хиляди души.

80% от тях посочиха, че трябва да се направи нова анкета с кандидатите за нов притежател акциите на „синия“ клуб.

Божков създаде такава преди минути, като интересното е, че е оставил възможността за свободен отговор. Сред посочените кандидати са Наско Сираков, който води в гласуването, Делян Пеевски, Бойко Борисов, Тити Папазов, Слави Трифонов и т.н.

Проблемът с тези анкети е свободният отговор, който допуска по-любопитни кандидатури от типа на певицата Галена, Валери Божинов, Сашо Диков и т.н.

Не е ясно дали именно тази анкета ще се окаже решаваща за бъдещите намерения на Божков, който трябва да предаде акциите на някого рано или късно.

Освен запитването, Божков създаде и събитие във Фейсбук с име „Кой да бъде новият собственик на ПФК „Левски“ АД“, като неговият старт е даден в 10 часа тази сутрин и трябва да приключи 24 часа по-късно. Вероятно тогава ще се обяви големият победител.

Коментари