Божинов

Първото интервю на Валери Божинов пред клубната телевизия на Левски накара хиляди хора да се смеят от сърце. Божигол често удивлява всички с изразите си, като и този път не пропусна да блесне, съобщава „Блиц“. „Здравейте на всички слушатели, които гледат в момента…“, „Малко-много това е емоция…“, „С българите говорим на един език“ и „Идвам с голямо амбиция…“ са само част от лафовете в специално видео, което бе направено от зевзеци.Георги Дерменджиев каза истината: В Левски 10 години само се обещаваСтарши треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе представен официално в ролята си на наставник на „с…Feb 12 2019bgsport.net

Междувременно стана ясно, че Валери Божинов и любимата му Биляна са платили 3000 евро на изнудвачи. Новината съобщи самата тя в социалните мрежи, като покани приятелите си да я последват в стария й акаунт в „Инстаграм“.
По-рано днес тя призна, е е обект на изнудване от страна на хакери и създаде нов профил в социалните мрежи, като съжали за това, че е загубила куп ценни снимки и контакти.
„Трябваше да платя на хакерите, за да ми върнат профила. Накъде отива този свят? Благодаря за разбирането“, пише тя преди минути.

Чистката на „Герена“ продължава: Левски се отказва от твърд титулярПривличането на Живко Миланов в Левски общо взето сложи край на казуса с Милош Цветкович. Сърбинът и…Feb 12 2019bgsport.net

Коментари