Сираков не иска Божинов в Левски

687
божинов пескара

Валери Божинов стана свободен агент, след като договорът му с италианския Пескара изтече. Бившият национал няколко пъти обяви, че е готов да носи екипа на Левски без заплащане.

Проблем за привличането на Валери в Левски може да се окаже собственикът Наско Сираков, пише БЛИЦ. Легендарният голмайстор не приема с охота идването му, а наставникът Георги Тодоров го убеждава, че опитът и човешките качества на Божинов ще бъдат полезни за съблекалнята.

В същото време обаче феновете искат Божинов да е в Левски и го обичат. Валери няколко пъти прави дарения за клуба, а в днешните трудни за „сините“ времена е огромен жест да играеш без пари. На „Герена“ не забравят, че именно Божинката вкара един от важните голове – в плейофния мач за Лига Европа срещу Етър през май миналата година.

Основен нападател на Левски засега остава Найджъл Робърта, а евентуално привличане на друг играч на този пост ще се случи, само ако холандецът бъде продаден. Конкретна оферта към този момент няма, а предвид, че голмайсторът не взема висока заплата, напълно възможно е да остане на „Герена“.

Коментари