Божинов: Надявам се г-н Сираков да се раздейства

614
божинов сираков

Валери Божинов говори преди заминаването на „сините“ за подготвителния лагер в Хърватия. Нападателят на столичния гранд сподели, че се чувства добре и е тренирал през празниците:

„Радостни сме, че заминаваме на лагер и имаме възможност да се подготвим добре за втория полусезон. Имахме повече физически натоварвания и знаехме, че няма да е тук треньорът. Живко и другите треньори се справиха отлично със задачата. Показахме професионализъм. Дадохме максималното и се подготвихме добре. Важното бе, че нямаме контузии и тръгваме всички на лагера в Хърватия.

Чувствам се добре. Следвах програма, която ми бе дадена от треньора. Влязох добре подготвен за старта. Тежки тренировки са, но за това е този лагер, за да сме подготвени добре. Сега ще ни е по-леко след почивката. Всеки ден бях на „Герена“ и изпълнявах програмата си.

За мен е важно да има конкуренция на всеки един пост. Вече бяха привлечени две нови попълнения. Левски има нужда от нови. За мен ще бъде много по-добре, когато има конкуренция. Колкото по-добри футболисти дойдат, толкова по-добре. Така ще вдигнем нивото. Левски има нужда от нови попълнения, от конкуренция. Надявам се г-н Сираков и треньорът да вземат футболисти. Имаме цели, казали сме си ги. Надявам се в края на сезона да бъдат изпълнени“, сподели Валери Божинов.

Коментари