Синя България гърми шампанското! Сираков ще получи акциите на Левски

214
Левски Михаил Вълчев

Бизнесменът Васил Божков обяви в своята Фейсбук страница, че Наско Сираков ще получи мажоритарния пакет акции на футболния Левски.

Вчера Божков организира анкета в същата тази страница, която премина под огромен интерес, а в нея се включиха хиляди хора.

Именно голмайстор №1 на „сините“ събра най-много гласове – над 28 хиляди, подкрепен предимно от феновете на тима. Втори, но с над 10 хиляди гласа по-малко, бе депутатът Делян Пеевски, който събираше по-скоро ироничен вот от фенове на останалите отбори у нас.

Божков обяви решението си, като не пропусна да спомене и Бойко Борисов в него, наричайки го „слаб и объркан премиер“. Бизнесменът, който притежава 86% от акциите на Левски заедно със съдружника си Георги Ппопов, джироса тези акции именно на министър-председателя, който от своя страна отказа да ги приеме и постави клуба в патова ситуация.

„През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.

Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.

Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.

Успех на „Левски“.

Коментари