Бомба на Герена. Георги Марков поиска главите на италианеца и Букарев: Роси е пътник, не знае език, не знае нищо…

3429

Бившият член на Управителния съвет на Левски Георги Марков, подобно на много „сини“ легенди, поиска оставката на треньора на отбора – Делио Роси. Той държи босът на клуба Спас Русев да върне на „Герена“ Наско Сираков и Станимир Стоилов.
„Нищо няма да направи този италианец в Левски. Вижда ми се много потиснат. Може би такава му е характеропатията. Не знае език, нито нищо. Той човекът си играе защитно, защото такива са му били отборите в Италия досега. Левски трябва да играе нападателно. Мъри Стоилов е тук, а нашите хора не са го поканили на разговор.Нов тежък удар по амбициите на Делио Роси. Трансферна цел на Левски отряза „сините“, предпочете големите париНов сериозен удар претърпя планът за зимна селекция на треньора на Левски Делио Роси. Един от най-же…Dec 14 2017bgsport.net

Ясно е, че Роси ще бъде изгонен, не знам дали през януари или февруари. Сега е моментът – на Коледа да се върнат Мъри и Наско, да се направи подготовка и да се вдигне отборът на крака.
Изминава поредната календарна година, в която Левски не само играе слабо, а е изгубил идентичност. Ако някой ме пита това Левски ли е, ще кажа, че не е. Когато г-н Русев стана шеф ми се обади, аз му казах да не се хваща, защото това е едно блато. Неговата сила никога не е била в спорта, а в бизнеса“, каза Марков пред „Спортал“.
Източник topsport.bgСелекцията на Левски неочаквано зацикли, бави я най-заинтересованият от нови играчи човек в клубаТреньорът на Левски Делио Роси все още не е дал нито едно име на футболист, който сините шефове да с…Dec 14 2017bgsport.net

Коментари