Бутат към Левски провален португалски талант, сочен преди време за наследника на Кристиано Роналдо

3356

Един от най-големите таланти, които са ритали някога по терените на Португалия, може да се озове в Левски. „Блиц“ обяви, че „сините“ водят преговори с футболист на Виктория (Сетубал). Според запознати това е Яник Джало. Роденият на 5 май 1986 година футболист бе обявен за наследник на Кристиано Роналдо в Спортинг. Бързо се превърна и в сензация в националните гарнитури на Португалия, но впоследствие кариерата му западна.
Стигна се до там, че да бъде преотстъпван къде ли не, след като ФИФА не позволи да бъде продаден на Ница през 2011 година срещу 6 милиона евро.Треньорът на Левски Делио Роси поиска ключов трансфер: Изстива ли мястото на капитана на „сините“?Ръководството на Левски продължава да работи усилено по зимната селекция в тима. „Сините“ не са се о…Dec 20 2017bgsport.net

Джало все пак игра във Франция с екипа на Тулуза, а след това се озова и в Русия – Мордовия Саранск.
Техничарят изкара известно време и в Тайланд преди тази есен да се прибере в родината си. За Виктория обаче така и не е успял да вкара гол.
Има и един мач за националния отбор. „Предлагат ни доста хора, които са имена като Габриел Обертан“, обявиха от „Герена“. „Сините“ обаче до този момент не могат да се похвалят с подпис на чужденец.
Източник novsport.comОбзор: Сезонът на Левски до момента е като зле овкусена паста – уж в нея има от всичко по много, но вкусът е блудкавНов сезон, нова селекция – това бе мотото на Левски през лятото. За жалост обаче късметът на сините …Dec 20 2017bgsport.net

Коментари