Разруха! Наско на колене пред шепа футболисти да останат в Левски

2486
Наско

В понеделник ще се проведе важна среща на „Герена“. Тя ще бъде между Наско Сираков и това, което към този момент има като представителен мъжки отбор на Левски – неколцината футболисти, трениращи с новите екипи. Идеята е Сираков да разбере кои играчи ще останат със сигурност. Няколко вече напуснаха тима, а до ушите на собственика достигат информации за интерес на български клубове към играчи на „сините“, пише „Тема Спорт“.

Славия иска Здравко Димитров, Ради и Боби Цоневи, които са желани и от Арда. Срещата между Сираков и футболистите е като прелюдия между евентуален План Б, при който в Левски досегашният таван на заплатите от 10 хиляди лева ще бъде свален до максимум 5 хиляди лева.

План А е ясен – клубът става собственост на Джоузеф Диксън, тима поема Станимир Стоилов, като ще има пари и за селекция. Играчи за привличане вече са набелязани от Мъри.

Левски продължава да не е обявил плановете си за подготовка. „Сините“ имат капариран лагер в Правец, но дати не са посочвани. Няма официално насрочени и контроли, а играчите на разположение на временния треньор Живко Миланов са под 15. Вчера те имаха поход на Витоша, вместо две занимания на „Герена“.

Виж още:Наско поиска от Синя България 20 дни, за да каже дали сделката с Диксън ще пропаднеНаско Сираков иска още 20 дни от „синята“ общност, докато обяви окончателно ще стане ли сделката с Д…Jun 17 2021bgsport.net

Коментари