Членът на тръст „Синя България“ Васил Колев изгледа на живо мача Вадуц – Левски вчера, спечелен от домакините с 1:0. Той изрази своето мнение за двубоя, отбора на Делио Роси и „сините“ фенове във Фейсбук.
Ето коментара на Васил Колев, който публикуваме без редакторска намеса:
„Не виждам особен смисъл от футболен анализ. Няма значение дали Левски е играл слабо или трагично. Не виждам и особено значение в това дали за Роси резултатът не е лош, а за останалите е катастрофален. Все тая е дали Левски ще отстрани тези туристи след няколко дни.
Това, което има значение е чувството у над 200 човека на стадиона в Лихтенщайн. Усещането е на обида от отношението към мача от отбора на Левски. Ако този отбор влагаше дори и малка част от ентусиазма на тези, които пътуваха до Лихтещайн от какви ли не точки на Европа, то може би щеше с лекота да стигне и до групите.Евроидиотите отново са тук! Трагичен Левски загуби в Лихтенщайн от юнаци от швейцарската „Б“ група (ВИДЕО)Отборът на Левски даде старт на българското участие в евротурнирите за сезон 2018/2019 година и напи…Jul 11 2018bgsport.net

Това усещане няма как да го промениш с приказки, обяснения, оправдания. Няма обаче и да прекърши никого. Тези хора и техните деца ще бъдем където е Левски и в следващите години, когато много от тези играчи ще са забравили, че са били в този отбор. Те са наясно, че парите им не зависят от това колко хора има на стадиона и идва от някакво място. Съответно ако не дойдат навреме са кисели и държат да ни го покажат ясно с несериозното си отношение. Уви, това е съвременният футбол. Пари и пари, другото е пожелателно.
Играчите на Левски са и големи късметлии. Някак им се разминава досега да им се казва всеки ден, че са далеч от това да заслужат заплатите си. А в много от случаите и уважението ни“.Изпечен нахалник! На Делио Роси просто не му пука от страховитата излагация на Левски (ВИДЕО)Наставникът на Левски Делио Роси коментира загубата с 0:1 от Вадуц в среща от първия квалификационен…Jul 12 2018bgsport.net

Коментари