Публиката на Левски се изгаври жестоко с акционера Тити (СНИМКА)

198
гавра с Тити

Жестока гавра с Тити Папазов спретна публиката на Левски. На реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив) „сините“ фенове вдигнаха транспарант, с който благодариха на Живко Миланов, който изигра последния си мач за тима.

„Левскар се раждаш, левскар не ставаш! Благодарим, капитане“, беше посланието, при това издържано без каквито и да е било грешки, както обикновено се случва при родените левскари.

Топлите думи към Миланов обаче са удар под кръста срещу втория човек на „Герена“ Тити Папазов.

Добре известно е, че притежателят на 35% от акциите на Левски стана запалянко на отбора от Подуяне на пределна житейска възраст и то в момент, в който това беше доста удобно за него.

Преди това Папазов е бил привърженик на една сюрия клубове, сред които са вечният съперник ЦСКА, както и историческият враг Славия. Пребоядисването си самият Тити пък обяснява с някакъв процес на „еволюиране“.

За капак носителят на Купата Локо изнесе гросмайсторска турнирна лекция на Левски и след 0:0 е на финал за втора поредна година. „Сините“ пък ще отбележат 11-а поредна година без никакъв трофей.

Борислав Хаджиев

Виж още:За кой ли път… Левски за 11-а поредна година на сухо, жесток скандал преди 0:0 с ЛокоАктуалният носител на Купата на България Локомотив (Пловдив) елиминира Левски с общ резултат 2:0 и о…Jun 23 2020bgsport.net

Коментари