Георги Дерменджиев каза истината: В Левски 10 години само се обещава

1007
Чужденец от Левски отказа да играе

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе представен официално в ролята си на наставник на „сините“, макар че за момента още не е подписал договор с клуба.
„Още не съм подписал с Левски, надявам се в близките дни всичко да приключи успешно. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение, мисля че нещата вървят в благоприятна посока и трябва да бъдем търпеливи. Тук съм, пред вас. Тренираме, подготвяме отбора и очакваме първия мач. Всичко трябва да бъде изпипано, както трябва“, заяви Дерменджиев.
„Отборът ще започне първенството в добро състояние.DMS ютия: Защо в Левски всичко е измачкано (Снимки)Левски официално обяви третото си ново попълнение през 2019 година.
На „Герена“ вчера се завърна защ…
Feb 12 2019bgsport.net

Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат много за Левски. За момента това са новите. В неделя ще видите дали са готови. Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години няма нищо. Всяка година тръгва с обещания – ще бъде шампион, ще играе в Лига Европа и т.н. Трябва да бъдем реалисти, за да нямаме излишни очаквания. Проектът, който ще бъде, е един изключително перспективен проект, но за да се случи трябва да има търпение, за да може отборът да направи така, че да върне публиката, което е и нашата цел“, добави Дерменджиев.

„Очакванията за тази пролет са, колкото може повече точки да бъдат спечелени, но това е период, в който отборът трябва да бъде добре организиран във всяка едно ниво. Когато ръководството е разумно, трябва да се случва всичко постепенно. Знам, че всички бързат и всички искат да видят Левски шампион, но няма как да кажа кога точно ще стане това. Аз не искам обаче да давам празни приказки, обещания и да се заигравам с феновете. В Левски ще бъде този, който отговаря на качествата на отбора. Най-вероятно ще има двама човека, които ще бъдат преотстъпени. Имаме още 16 мача обаче, ще има контузии, така че трябва да имаме достатъчна голяма група за мачовете. Договорът ми ще е друг, ще го разберете, не е за 6 месеца.

Прави се всичко възможно Митрев, Полачек и Нашименто да не бъдат в клуба. Самото име е предизвикателство и лично аз имам амбицията, заедно с футболистите и ръководството, да постигнем нещата, които бяха направени по времето на Тодор Батков, Станимир Стоилов и Наско Сираков„, разкри специалистът.
„Изключително доволен съм, че тези момчета са тук. Искам да се върне ДНК-то на този клуб, смятам че това са хората, които могат да го направят. Те са узрели освен като футболисти, и като мъже, така че ще бъдат полезни за Левски. Ще се подготвим добре за Локомотив (Пловдив), имаме много информация“, допълни Дерменджиев.Чистката на „Герена“ продължава: Левски се отказва от твърд титулярПривличането на Живко Миланов в Левски общо взето сложи край на казуса с Милош Цветкович. Сърбинът и…Feb 12 2019bgsport.net

Коментари