Георги Тодоров вече не издържа: Почва да ми писва от интриги

414
георги тодоров партизан

Треньорът на Левски Георги Тодоров говори след победата с 4:1 над Партизан за Купата на България.

„Казах, че ще играят хора с по-малко минути. Резервите винаги имат претенции. Трябваше да знам дали мога да разчитам на тези хора. Искам да поздравя домакините. Създадоха максимално добри условия. Най-хубавото за нас е, че продължихме напред за Купата“, започна специалистът.

„Аз знам кой в какво ниво е. Хубаво е те да видят в какво състояние са и да направят оценка за себе си. Мисля, че първото полувреме не беше добро. Второто полувреме направихме хубави неща. Важен е начинът на игра. Много малко хора до момента са си дали самооценка. Надявам се повечето да си направят“.

„Допускаме детински грешки. Затова загубихме от Славия. Това са грешките на растежа. С опитен човек може да постигнеш резултати. Младият трябва да го чакаш. Ще се радвам следващия път да поправим грешката. Лошото при нас е, че се повтарят грешките“, продължи наставникът на Левски.

„Има умора в някои играчи. Стана добре, че някои останаха да почиват. Предстои ни изключително тежък мач срещу добър отбор като Черно море. С добър треньор. Надявам се да победим. Ясно ми е, че трябва търпение. Преживявам всичко. Дразнят ме интригите. Почва да ми писва малко. Ще ви кажа събота след мача“, заяви Тодоров.

Треньорът на Левски освен това предупреди бразилеца Паулиньо, че може да седне на пейката, ако продължава със слабата си игра. Специалистът разкри какво се случва със Станислав Иванов и потвърди новината за контузията на Симеон Славчев.

Наставникът бе видимо изнервен, след като бе попитан за „треньорски контузии“ на Иванов и Славчев.

„Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Винаги съм казвал, че е добър футоблист, но ако продължава така, Маринчо ще намира много по-често място в 11-ката“, заяви Тодоров.

„Робърта беше болен три дни. Стивън Петков е много разпилян и затова пуснах Краев централен нападател. Станислав не е треньорска контузия. Станислав има взаимоотношения с ръководството“.

„Симеон Славчев се загуби? Искате ли да го коментираме малко по-късно този въпрос? Симеон Славчев тренира усърдно, но никой не го пуска в игра. Ще ви кажа кога Славчев пътува до Сърбия. Омръзна ми от интриги. Славчев е контузен, замина за Сърбия по негово желание. И в същото време казва, че е тренирал, но никой не го пуска да играе“, ядосано заяви Тодоров след победата с 4:1 над Партизан (Червен бряг).

Коментари