Голям проблем зрее на „Герена“: Част от звездите на „Левски“ могат да си тръгнат скоро без пари

3449

Цели шестима играчи на Левски са с изтичащи договори в края на сезона и ако не искат „сините“ да ги загубят като свободни агенти, трябва да действат експедитивно с тяхното подновяване, съобщава livesport.bg.
Практиката показва, че клубът загуби заради ненавременна намеса по подновяването на договорите играчи като Антонио Аниете, Георги Костадинов, Роман Прохазка, Васил Панайотов, Антонио Вутов и много други само през последните две години.
Сега пред угрозата да си тръгнат заради изтичане на договора са големи звезди, като Габриел Обертан, Давид Яблонски и Милош Цветкович, които са несменяеми титуляри.Официално: Нуно Рейш подписа с Левски. Договорът на универсалния защитник е за 3 годиниРъководството на Левски съобщи на клубния сайт, че Нуно Рейш вече е футболист на „сините“, след като…Sep 5 2018bgsport.net

Към тях можем да добавим още Жерсон Кабрал, който прави силен сезон, а другите са Аймен Белаид и авторът на първия гол за сезона в Първа лига за тима, донесъл инфарктния успех над Ботев в Коматево – Илия Димитров.
Всички те са обвързани с клуба до 30 юни 2019 г. А ако договорите им не бъдат подновени до зимата, от 1 януари те ще могат да преговарят като свободни агенти с всеки, който прояви интерес към тях.Славиша Стоянович хвърли истинска бомба: Дойдох случайно в гранда Левски, бях пред договор с друг клубСловенският специалист Славиша Стоянович заяви в интервю за siol.net в родината си, че е отхвърлил д…Sep 5 2018bgsport.net

Коментари