Гонзо: Най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА

434
гонзо левски

„Аз може в момента да съм спортен директор на Локомотив (Пловдив), но няма как да не следя случващото се в Левски. Следя го, защото съм част от историята на „синия“ клуб и защото се притеснявам от последните събития“, заяви Георги Иванов пред агенция БЛИЦ.

„Целият този хаос не заслужава да се случва в отбор с над 100-годишна история и с милиони привърженици.

Ако трябва да гледаме реално на проблема, най-логичното е Левски да последва съдбата на ЦСКА и да фалира. Имаш много текущи разходи, а същевременно нямаш приходи. По този начин вървиш надолу, надолу и все надолу, задълженията се трупат главоломно, стават милиони и накрая стигаш до фалит.
Така се случи с ЦСКА преди четири години. Така ще се случи и с Левски, ако не се вземат мерки. Аз обаче се надявам в най-скоро време да се намери спасителната сламка и „сините“ да оцелеят.

Как и по какъв начин ще стане това, нямам представа, но дано се намерят хора с възможности, които да измъкнат Левски от фалита. Да го измъкнат, защото клубът е пред фалит. Може да ви звучи стряскащо, но си е самата истина. Тя е тъжна и притеснителна за всички, които обичат Левски“, добави Гонзо.

„Вижте, аз имам собствено мнение по въпроса относно шоуто с акциите, защото това вчера, ако трябва да съм откровен, си беше шоу и хаос. Но не желая да коментирам и да изпадам в подробности“, каза още легендата на Левски.

Виж още:20 години след престъплението на Леков Съдбата застигна ЛевскиНа 13 май 2000 година Левски побеждава в едно от най-култовите Вечни дербита ЦСКА с 1:0. „Сините“ оп…May 13 2020bgsport.net

Коментари