Как за Гонзо Наско Сираков от „деградирал тип“ стана човек, на „когото футболът му е много ясен“

407
гонзо наско

„На Наско футболът му е много ясен. Сега трябва да направи добър екип, който да издърпа Левски от това тежко положение. Не съм говорил с него и няма как да имам предложение от него. Имам голямо уважение към Крушарски, той ме върна във футбола, след като година и половин си стоях у дома. Не мисля за Левски изобщо, поне не на този етап“.

Думите са на спортния директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов преди победата над Левски с 2:0 в първи полуфинален мач от турнира за Купата на България.
Явно при Гонзо важи с пълна сила максимата, че времето лекува. Ето какво сподели той през 2012 година на постоянните нападки тогава срещу него от страна на Наско Сираков:

„Откакто съм шеф в Левски, постоянно съм критикуван и това се отразява върху отбора. Хора, които са крайно деградирали – говоря за Наско Сираков, който между две залагания и партии на покер, пише във Фейсбук. Вие, журналистите сте интелигентни хора, а се чудя защо му препечатвате тъпотиите? Ще бъде голяма грешка, ако Наско Сираков се върне в Левски. Цели три години той работи против интересите на клуба. Вие сте умни хора. Вижте с кого се среща и ще се усетите. Вижте с кого пие кафето си. Преди работеше с хора от Ловеч и им помогна за двете шампионски титли, сега пък се вижда с хора от ЦСКА. Ако не вярвате, проверете го. Той работи против Левски и не трябва да бъде на „Герена“.

Коментари