Разпад! И Даске си тръгва от Левски заради пари, заплаши клуба със съд

704
Даске

Левски се е разделил с френския халф Тома Даске. Новината бе потвърдена от клуба, съобщава Топспорт.

Така той става вторият след Ребин Сулака, който си тръгва от „Герена“ заради финансовата криза в клуба. Даске, както и всички в клуба не са взимали заплатите си от началото на годината.

Футболистът имаше договор със „сините“ и за следващия сезон. Той е обявил, че очаква приемливо предложение за погасяване на дължимите заплати и неустойка, за да не се стигне до съдебни действия от негова страна.

Даске дойде през миналото лято на „Герена“. Той не се запомни с нищо добро, макар че беше титуляр в голяма част от мачовете на отбора. Французинът допусна груби грешки в последните три мача на своя отбор – срещу Лудогорец, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, след които паднаха голове във вратата на Звонимир Микулич.

На всичко отгоре той на няколко пъти даде интервюта в родината си, в които сравни родния елит с трета дивизия на Франция.

Виж още:Чужденец от новите си тръгна от Левски заради неплатени заплати, Сираков обаче е оптимистРъководството на Левски официално обяви своята раздяла с бранителя Ребин Сулака. Договорът между дв…Apr 22 2021bgsport.net

Коментари