Треньорът на Левски Делио Роси отпусна сравнително дълга почивка на футболистите. Сините ще зареждат батериите до 13 юни, сряда. Ден по-късно (14 юни) играчите ще трябва да се явят на първо занимание на „Герена“, пише „Тема спорт“.
Тоест те ще започнат подготовка в деня, в който се открива световното първенство в Русия. Логично, на заниманието няма да присъства исландският защитник Холмар Ейолфсон. Той е част от селекцията на Исландия. Викингите са в група на мондиала с Аржентина, Хърватия и Нигерия. Както е известно, Левски ще води подготовка само в България. Сините ще проведат лагер в Правец. Там ще изиграят и повечето контроли. Времето за стягане на редиците и отиграване на тактически замисли за старта на Лига Европа е малко.Защо Красимир Иванов лъже за новия договор на Панайотов? Ето какво се случва с един от най-постоянните играчи на ЛевскиРъководството на Левски продължава да мотае Васил Панайотов за нов договор. Известно е, че халфът на…Jun 1 2018bgsport.net

Сините се пускат в първия кръг на надпреварата, мачовете от който са на 12 и 19 юли – тоест първата среща е по-малко от месец след сбора. За целта Делио Роси иска от ръководството селекцията да бъде завършена до 14 юни. Той държи да бъдат привлечени вратар, защитник и нападател. Повечето родни отбори ще започнат по-рано подготовка от Левски. За сравнение – Лудогорец се събира за тренировки в понеделник, 4 юни. Трябва обаче да се отчете, че орлите рано-рано си осигуриха титлата и основните им играчи бяха пуснати в почивка на 13 май. Сините пък бяха на мускули до 24 май вечерта – тогава те играха бараж за Лига Европа срещу Черно море, който спечелиха с 4:1.
От клуба все още не са постигнали договорка с Васил Панайотов. Договорът на играча изтича и той още не е подновен. В понеделник полузащитникът води разговори с шефовете, но така и не получи конкретна оферта.
Източник gol.bgТакъв ли ще е поредният нов Левски? „Сините“ прибират 34-годишен играч, който не е ритал топка от миналата годинаЖивко Миланов може да се завърне на “Герена”. Юношата на “сините” остана без отбор, след като АПОЕЛ …Jun 1 2018bgsport.net

Коментари