„Дойче веле“: Дерипаска контролира 1/3 от Щрабаг! На „Герена“ какво се ослушват?

4288
динамо левски

Ако двойният стандарт не е измислен на „Герена“, то той със сигурност е основният действащ закон там!

В Левски са изпипали до съвършенство умението хем да са се гмурнали изцяло в кацата с мед, хем от там да вдигат вой до небесата колко ужасяващо нередно е това.

При това без да изпитват ни най-малко неудобство, дори пред самите себе си.

И това важи за всички в синята общност – собственици, ръководство, футболисти, запалянковци…

За всички и в която да е точка във времево отношение.

Ето и сега – на Вечното дерби с ЦСКА сектор „Б“ развя украински знамена. Това, между другото, се е случвало и в предишни години, симпатията не е единствено заради настоящите събития.

Но ето и какво пише в свой коментар Дойче веле за олиграха Олег Дерипаска, считан за един от най-приближените до президента на Русия Владимир Путин:

Олег Дерипаска е сериозен акционер в руския автомобилен производител ГАЗ, който само допреди дни работеше съвместно с Фолксваген, както и с други големи фирми. Но компанията е и производител на оръжие с дълги традиции в тази сфера. Сред машините, произвеждани от ГАЗ, е БТР-80, която руската пехота използва във войната срещу Украйна. Друга подобна машина, част от армейския инвентар на Москва, е и „Тигър“. Военният експерт Густав Гресел твърди, че заводите на ГАЗ са „гръбнакът“ на руската армия и казва, че Дерипаска е „стълб на тази война“ заради приноса на компанията му.

И още:

Дерипаска разполага с особено силни връзки в Австрия. Чрез руска холдингова компания той контролира почти една трета от „Щрабаг“ – най-важната строителна фирма в страната.

А сега убедихте ли се за пореден път на каква извънземна висота е двойният стандарт на „Герена“?

Хем с Дерипаска и парите на Щрабаг, хем с Украйна и против танковете на Дерипаска!

Нормален човек би се побъркал от толкова нагло противоречие!

Учете се! Така се пришива етикет „Вечен“!

Борислав Хаджиев

Коментари