павел колев левскари спокойствие

През пролетта централният нападател Илия Димитров ще играе в елитния Септември, въпреки че треньорът на Левски Георги Дерменджиев бе доволен от изявите му в контролите и не желаеше да се разделя с него.
Днес Димитров трябва да уточни последни подробности по преотстъпването си. В момента той се възстановява от комоцио, получено на последната контрола в Кипър – 1:1 срещу Чукарички.
През есента 22-годишният футболист участва в три шампионатни мача. Той започна сезона с гол в мрежата на Ботев в Пловдив в първия кръг, а Левски спечели с 1:0. Във втория кръг направи асистенция при 2:2 срещу Черно море.
След това бе преследван от контузии. Той често е преотстъпван. Има престои в Пирин Бл и Локомотив София.DMS ютия: Защо в Левски всичко е измачкано (Снимки)Левски официално обяви третото си ново попълнение през 2019 година.
На „Герена“ вчера се завърна защ…
Feb 12 2019bgsport.net

Междувременно новото попълнение на Герена Мартин Райнов отвърна на думите на Кирил Вангелов, който наскоро бе освободен от поста на главен селекционер на Левски.
Ето какво заяви вече бившият халф на Берое:
Изненадан съм от нещата, които каза господин Вангелов, когато бе уволнен, но това е негово право. Той може да говори каквото иска, аз нямам проблем с него, той лично ми е звънял няколко пъти, за да ми казва, че ме иска в Левски. Тук съм от една седмица и започвам да усещам какво е Левски, да усещам магията„, заяви Райнов.
„Моето желание беше да дойда в Левски от първия момент, в който разбрах за интереса. За мен е чест да бъда тук. Причината за забавянето на трансфера не беше в мен, защото има неща, които не зависят от мен. От моя страна не е имало извиване на ръце към никого“, добави футболистът.Чистката на „Герена“ продължава: Левски се отказва от твърд титулярПривличането на Живко Миланов в Левски общо взето сложи край на казуса с Милош Цветкович. Сърбинът и…Feb 12 2019bgsport.net

Коментари