Земетресение в Подуяне! Месията Джоузеф Диксън – бивш футболист, бил е в ЦСКА при Стойчо

3913
нови собственици на Левски

Новият собственик на Левски е Джоузеф Диксън. Тази информация разпространи по-рано днес Гонг.

Името беше единственото липсващо парче от пъзела, който бе нареден със слънчеви обяснения и обещания от Наско Сираков навръх годишнината на синия гранд на 24 май.

Бележитият милиардер, след като вече бе разкрита и самоличността му, трябваше да бъде лесно разконспириран в интернет. Просто няма как за бизнесмен с такъв размах, както бе представен от Сираков, да няма информация. Лична страница, сайтове, компании, начинания, инвестиции, статии…

Уви, Джоузеф Диксън е бяло петно на картата на глобалната мрежа. Нула! Ако го търси човек на английски.

Потърси ли го обаче на български…

Ето статия отново от Гонг от 4 април 2012 година:

Юноша на Манчестър Юнайтед тренира с ЦСКА

Трениралият преди години в юношеската формация на Манчестър Юнайтед Джоузеф Диксън започна тренировки с ЦСКА.

Той ще изкара минимум десетдневен тестов период, през който ще бъдат преценени качествата му.

Диксън е нападател, като преди пет години напуска Юнайтед и заиграва в румънския Глория. Любопитен факт от кариерата му е престоя в турския гранд Фенербахче, където обаче си остава единствено с тренировките. В началото на тази година Джоузеф Диксън се завърна в Англия, където се надяваше да подпише двумесечен контракт с Уест Хем, но в крайна сметка този вариант е пропаднал.

Диксън е роден на 27 ноември 1989 година в Лондон и е от френско потекло. Като юноша прави впечатление със страхотната си бързина на терена. Преди две години към него е имало интерес от страна на Олимпик (Марсилия), Севиля и Портсмут.

Англичанинът е първият нов футболист, макар и на проби, който се появява от идването на Стойчо Младенов начело на отбора. Вчера той направи първата си тренировка с ЦСКА.

Виж още:Джоузеф Диксън е новият собственик на Левски (СНИМКА)Британският бизнесмен Джоузеф Диксън е на път да придобие акциите на Левски, пише Gong.bg. Това е…May 28 2021bgsport.net

Коментари