Диксън обещал 15 милиона лева за Левски на сезон! Вярва ли му още някой?

713
Диксън 15 милиона

Тишината от „Герена“ продължава да предизвиква появата на слухове. Според последните такива, Джоузеф Диксън е готов да инвестира колосална сума в клуба.

Според „Мач Телеграф“ британецът е обещал да дава по 15 000 000 лева на сезон за изграждане на силен отбор. Той обяснил, че сам може да извади въпросната сума, която доскоро беше реалният бюджет на „сините“.

Джоузеф обаче казал, че ще дава въпросната сума само в първите 4 години, а след това отборът трябвало да започне да се самоиздържа от продажби на футболисти, успехи на терена, продадени билети и реклами. Все повече, обаче, феновете започват да се съмняват в реализацията на обещанията на Диксън, а минаването на все повече време, изобщо не е в услуга на Левски.

Благой Георгиев става силният човек в Левски

Съвсем скоро Левски може да има нов силен човек. Според евентуалният нов собственик Джоузеф Диксън, това трябва да бъде Благой Георгиев, съобщава „24 часа“.

Бившият национал направи връзката между британския бизнесмен и настоящия собственик на 26-кратните шампиони Наско Сираков.

Георгиев е довереното лице на Диксън у нас и идеята е всичко на „Герена“ да се случва след негов подпис или одобрение. Към момента не е ясно кога ще бъде окончателно финализирана сделката за клуба.

Георги Чиликов пред завръщане на „Герена“

Бившият нападател Георги Чиликов може да се завърне на работа в Левски. Той е гласен за скаут на „сините“, твърди „Тема спорт“.

През 2016 година Чиликов бе назначен за треньор в школата на Левски. Тогава той водеше юношите на тима до 17 години. След това обаче получи повишение от собственика по онова време Спас Русев. Бившият таран стана главен селекционер и изпълняваше и скаутски дейности.

Чиликов остана на този пост от октомври 2016 година до пролетта на 2017 година. След това специалистът бе част от треньорския екип на Димитър Димитров-Херо. В момента е свободен, след като бе солидарен с Димитров и напусна с него Берое. Това се случи преди края на изминалия сезон.

Виж още:Сираков няма план Б! Левски остава без лиценз за Първа лигаЛицензът на Левски не е толкова сигурен, въпреки че преди дни стана ясно, че клубът е получил такъв.…Jun 4 2021bgsport.net

На „Герена“ ще се продават гащи и ананаси! Диксън си каза условието: Искам мол!Евентуалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е обявил пред Наско Сираков и компания, че иска…Jun 4 2021bgsport.net

Коментари