Любимец на Сектор Б се налива с алкохол и ходи като клошар, единственият му приятел е водката

2020
Димитър Иванков

Един от любимците на феновете на Левски в последните три десетилетия – Димитър Иванков, е изпаднал в окаяно състояние. Бившият вратар на сините, който е трикратен шампион на България и един път е печелил титлата на Турция с Бурса, от доста време е в плен на алкохола, пише Лупа.бг.

Иванков опитва да се бори със страстта си към високите градуси, но явно не успява да се справи. Приятелите му разказват, че не иска и да потърси специализирана помощ, за да си помогне.

Някогашният напет спортист сега ходи из София в окаян вид – неизбръснат, с торбички под очите, а в студените дни прилича и на клошар, който никой вече не разпознава по улиците. Димитър Иванков ходи с яке, останало му от Левски, което доста често е с мазни петна, със стари маратонки и анцуг.

Явно бившият вратар отдавна е забравил добрата си визия и няма и е загубил и желание да изглежда добре. Далеч в миналото са останали и някогашните му фенки, които въздишаха по него.

Иванков вече не може да бъде забелязан по елитни заведения, а само из кварталните, където се наливат и местните алкохолици с евтина пиячка. Почти не са останали верни приятели около него, а единствената му компания е… водката.

Коментари