Заради смехотворни креатури като Красимир Иванов Левски е обречен на позор

970
Краси Иванов ще доразвива цялостно футбола

Политиката на Красимир Иванов и хората около него съсипват Левски, обричат го на посредственост и са на крачка да го превърнат в посредствен отбор, пише в коментар Димитър Апостолов от БЛИЦ. Заедно с пълната неадекватност на въпросния футболен шеф като такъв действа и главният скаут Кирил Вангелов, който явно е пренесъл невисоката си класа като защитник във високите етажи на „Герена”. Погледнете само какво се случва в Левски. Там е работата, че нищо не се случва…

Романтичните времена, когато играчи от провинцията бяха готови пеша да тръгнат за София и да облекат синия екип, отдавна са в миманса. Вече една година сагата около Мартин Райнов придобива ту трагичен, ту комичен оттенък. Позорно е Красимир Иванов и Кирил Вангелов да го преследват толкова време и да му се молят да подпише и до момента да няма никакъв ефект. Позорно е да загърбват младите и талантливи футболисти, които би трябвало да са ядрото и бъдещето на „Герена”. Един от тях е Илия Димитров. Докато беше пратен под наем в Локо (София), „синият” юноша се скъса да вкарва голове – 17 на брой. В началото на сезона Илия започна чудесно при завръщането си в родния тим. Даже вкара ценен гол в последната минута при измъченото 1:0 над Ботев (Пловдив) в Коматево. После обаче Димитров го… измъчиха, забивайки го на резервната скамейка.

И погледнете само каква наглост от страна на Красимир Иванов. Вчера, на първата пресконференция за годината, той елегантно се скри от медиите и остави Славиша Стоянович сам сред журналистите. Вместо да отговаря на многобройните въпроси, някои от които неудобни, вместо да излезе като мъж и да говори, изпълнителният директор на Левски предпочете да се свие в ъгъла. Иванов обаче няма как да излъже вярната публика на Левски, която ще търпи, ще търпи, но накрая ще поиска обяснение за пълната каша, в която любимият им тим е затънал.

Коментари