Извънредно! Лоша новина от „Герена“: Козирка на новата трибуна скоро няма да има

2845

Козирка на новата трибуна на Сектор „А“ няма да има скоро. На този етап „сините“ не са преговаряли с Национална спортна база за дългосрочен наем на стадион „Васил Левски“. Поставянето на козирка на „Герена“ ще изисква затварянето на стадиона за поне 2 месеца, през което време поне един кран трябва да е денонощно върху тревното покритие на официалния терен.
Ако Левски поиска преместване на друг стадион за два месеца, това ще се отрази сериозно на програмата на Първа лига за новия сезон.Новият силен човек на Герена Вили Рутенщайнер планира сериозни промени в структурата на ЛевскиСлед като вчера медиите в Тел Авив съобщиха, че Вили Рутеншайнер не е могъл да се разбере с Футболна…Jun 19 2018bgsport.net

Нова козирка в по-евтин от на Иво Тонев вариант вече е проектирана и поръчана за изработка, но до Нова година едва ли ще види бял свят. А след това ще стегнат студове.
Друга идея е тази есен съдийската стая и съблекалните да бъдат преместени в А сектор, но и това едва ли ще се осъществи скоро.
Източник temasport.comНовият вратар на Левски шашардиса всички с физика на бодигард: Вдигам 135 кг от лежанкаНай-новото попълнение на Левски Мартин Полачек с фигурата си напомня по-скоро на бодигард на дискоте…Jun 18 2018bgsport.net

Коментари