Собственикът на Левски Спас Русев е взел категорично решение, че ако „сините“ не елиминират Вадуц в утрешния реванш от първия квалификационен кръг в Лига Европа, треньорът Делио Роси ще бъде сменен.
Независимо дали ще си подаде оставката или ще се наложи да му се плаща компенсация за предсрочното прекратяване на контракта, италианецът няма да е треньор, ако довърши започнатия преди седмица в Лихтенщайн резил.
Русев изгледа на живо първия двубой и е останал доста разочарован. Той се прибра заедно с отбора в България, а Делио Роси призна, че двамата не са разговаряли лично от доста време и се чували само по телефона.Безпощаден Мъри съсипа клетниците от Герена: Престъпници! Това в „Левски“ е разграден и изтърван процесБившият треньор на Левски Станимир Стоилов за пореден път разкритикува „сините“ и техния настоящ нас…Jul 15 2018bgsport.net

Собственикът проведе разговор с играчите и на този етап е уверен, че Вадуц ще бъде елиминиран, но ако това не се случи, със сигурност ще има треньорска рокада.
В същото време „Меридиан мач“ разкрива, че ръководството на Левски е било сащисано не само от поисканите от Антонио Вутов гаранции за титулярно място в новия договор, но и от финансовите му условия.
Талантливият халф е настоявал за заплата от порядъка на 14 000 евро, което е стреснало изпълнителният директор Красимир Иванов.
Източник livesport.bgНов кошмар на „Герена“: Статистиката е повече от стряскаща – Левски е пред отпадане от ВадуцЛевски загуби от Вадуц с 0:1, а макар че тимът от Лихтенщайн е непретенциозен и според повечето спец…Jul 13 2018bgsport.net

Коментари