Замазват измамата Говид с условна присъда и глоба

1197
измамата Говид

Един от заразените с коронавирус футболисти на Левски ще бъде глобен с 5000 лева, твърди „Мач Телеграф“. Той е бил хванат от полицаи да нарушава карантината си, след като е дал положителен тест за заразата.

Проверките са започнали, след като бившият шеф на ЦСКА Милко Георгиев в интервю за Топспорт обяви, че е видял нападателя на „сините“ Илия Димитров да пуши наргиле в столично заведение, въпреки че трябва да е изолиран. След този сигнал органите на реда са започнали да правят проверки на играчите на „сините“, които са под карантина.

Един от тях бил хванат в издънка, която освен 5 бона ще му струва и присъда от 3 години условно. При нова грешка наказателната сума скача на 10 000 лева.

Огромната част от футболната общественост се съмнява в удобния бум на Ковид на „Герена“, комбинирано Говид. Заради натъкмената точно навреме бройко от уж болни професионалисти Левски се отърва от тежки мачове срещу Локомотив (Пловдив), ЦСКА и Берое. Засега!

Виж още:Лъсна измамата Говид! Уж заразен футболист на Левски пафка наргиле в Студентски градКовид на „Герена“? Направо Говид, като ги комбинираш! Измамата обаче лъсна! Бившият директор в ЦСКА …Nov 22 2020bgsport.net

ЦСКА направи такъв удар, че на „Герена“ палят свещи за вечен Ковид (СНИМКА)От ЦСКА официално потвърдиха, че известният футболен треньор от Англия Алън Пардю започва работа в к…Nov 23 2020bgsport.net

Коментари