Президентът на БФХГ Илиана Раева, коментира идването на Васил Божков в Левски. Ето какво заяви тя пред колегите от „Дарик“.
„В момента не гледам футбол в България, но мога да кажа за Васил Божков, че това е възможно най-сериозният човек, който абсолютно вярвам може да направи нещо след 10 години агония и унищожаване на синия клуб„, коментира Илиана Раева.
„Много сериозен, съвсем друга класа човек, като ги сравнявам с предишните спуснати по незнайно каква причина, да не им споменавам имената… Левскарите трябва да са много щастливи, всички, които сме от Левски, трябва да сме щастливи с такава новина. Той е човек, който може да направи много. Аз лично съм много щастлива, че е там, както и Павел Колев – той е голяма класа„, добави още една от знаковите фигури в историята на българския спорт.Георги Димитров-Джеки: ЦСКА и Левски го обърнаха на спартакиадаЛегендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки е изключително разочарован от ситуацията в „червения“ гранд …Feb 14 2019bgsport.net

Припомняме, че вчера официално бе обявено, че Васил Божков ще поеме управлението в Левски, а новината потвърди самият бизнесмен чрез прессъобщение от представляваната от него фирма „Нове холдинг“.
Г-н Васил Божков и компаниите, свързани с него повече от четвърт век подкрепят и работят в посока развитието на българския спорт и в частност българския футбол.
„Левски“ е безспорно най-популярният и разпознаваем бранд в родния футбол и като такъв предоставя потенциална възможност за успешно бизнес партньортво.
Това е причината групата компании, в които г-н Божков има участие, да се включат в необходимото оздравяване, управлението, финансирането и дългосрочното развитие на клуба. Партньорството ще продължи, докато съществуват възможности за растеж и бизнес интересите на двете страни съвпадат„, се казва в съобщението на компанията до медиите.DMS ютия: Защо в Левски всичко е измачкано (Снимки)Левски официално обяви третото си ново попълнение през 2019 година.
На „Герена“ вчера се завърна защ…
Feb 12 2019bgsport.net

Коментари