Кокала: Каква е функцията на Ивайло Петков в Левски? Чувам, че Божков скоро ще взема мерки

805
кокала ивайло петков

Емил Велев заяви, че „е чул“, че собственикът на футболния Левски Васил Божков не е доволен от случващото се в клуба и е готов да предприеме необходимите мерки. Последният треньор, извел Левски до титла, коментира пред „Меридиан мач“ ситуацията на „Герена“.

„Левски беше доста немотивиран и разпилян в гостуването си на Ботев, което не може и не бива да се вижда в професионален отбор. Пловдивчани бяха по-агресивни на терена. Точно заради това спечелиха. Знам със сигурност, че нито един мой отбор не би играл толкова немотивирано и без агресия.

Реално за 90 минути Левски създаде само една добра ситуация, когато австриецът Алар върна топката към Паулиньо, а той стреля в обсега на вратаря. През останалото време – нищо. Нямаше никакви идеи в атака. Това не е нормално за тим, който претендира за титлата.

Очевидно е, че нещо куца в тренировките. Не може да искаш нещо да се получава по време на мачовете, когато не е тествано или не става в подготвителния процес.

Какво можеше да направи и Найденов, и дебютантът Петков за 1-2 минути на терена? Отделно с тези рокади ограничи времето на отбора си да търси поне изравняване. Не мисля, че босът на Левски е доволен от развитието на нещата в отбора. Доколкото чувам, ще взима мерки. Подробности не мога да споменавам.

Чудя се каква е функцията на спортния директор Ивайло Петков в клуба. Така и не ми става ясно. Не го чувам да говори. Призовавам го да каже какво е свършил. Дали е изгонил петима, спестил ли е 8 заплати, привлякъл ли е някой Марадона…“, завърши Кокала.Завещано от Спас Русев – Финягата: Левски осъмна с шестцифрен дългНова сума като дълг се появи пред ръководството на Левски. Новите собственици на клуба не са подозир…Nov 15 2019bgsport.net

Коментари