Красимир Иванов за надвисналия фалит: Изненадан съм от делото срещу Левски, но няма място за притеснение

1446
Краси Иванов ще доразвива цялостно футбола

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори пред колегите от „Топспорт“ относно новината, че „сините“ могат да бъдат обявени в несъстоятелност заради дело срещу клуба, заведено от фирма „Титан 77“.
„Човекът, който стои зад тази фирма е мой личен познат. Добре се познаваме, говорим си. Фирмата е приятел на Левски, няма място за притеснение“, коментира Иванов.
„Даже помагат на школата, като взеха няколко компютъра за треньорите. Миналата седмица правих проверка по този случай. Не, не съм говорил с въпросните хора, затова и казвам, че съм изненадан донякъде от това, че има дело.Кошмарна Коледа за Синя България: Поискаха Левски да бъде обявен в несъстоятелностЛевски стремглаво е тръгнал по пътя на ЦСКА и съвсем скоро може да загуби професионалния си статус. …Dec 16 2018bgsport.net

Разбира се, трябва да се провери дали е така, макар че виждам, че има входящ номер и т.н. Да, имаме задължения, но сумата не е проблемна, още утре вероятно ще извършим плащането, за да няма недоразумения. Колко голяма е сумата? Предпочитам да не отговарям на този въпрос“, добави още директорът.
„За Павел Колев нямам представа откъде се появяват тези информации (б.а. – че ще се откаже от поста). Трябва да попитате него, нямам правомощия да говоря от негово име и не бих го направил. Славиша Стоянович си остава треньор на Левски, не виждам причина за този въпрос“, завърши Иванов.Георги Дерменджиев хвърли бомбата: Не изключвам възможността да поема Левски или ЦСКАБившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че чувства специални всички титли, които …Dec 14 2018bgsport.net

Коментари