Красимир Иванов: Целенасочено се организират атаки срещу Левски по всеки фронт

874

Славиша Стоянович остава треньор на Левски. Това заяви днес изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов в интервю за БТВ. Той говори и за фирмите, които искат клубът да бъде обявен в несъстоятелност заради неизплатени дългове.

„Не сме изненадани, че всички новини около клуба са свързани с икономически интереси на хора, които са част от футбола, като това дело, свързано с агенцията на господин Жейнов. Част от тях са свързани с личностни аспирации към името на клуба, а други със самото представяне на отбора. Моментът е такъв. Започвайки със слабото представяне в края на зимния полусезон, то даде повод върху клуба да се изсипят малко негативни новини, но това е част от футбола.
Има усилие името на клуба целенасочено да се вкарва в такива дискусии, че ние сме тръгнали по пътя на фалиралия ЦСКА. Не съм учуден. Следя внимателно откъде излизат новините и начина, по който се съобщават. Доста от тези атаки са целенасочено организирани.
Стоянович остава треньор на Левски. Той никога не е бил под въпрос. Павел Колев? Надявам се скоро да има яснота по този въпрос, защото очевидно вече е активният футболен сезон“, каза Иванов.

Коментари