Погребален вой в Подуяне! Колев напуска, Божков не е опростил нито лев на Левски

1781
левски божков

Обвиняемият бивш собственик на ПФК Левски Васил Божков, който се укрива от родното правосъдие в Дубай, все още не е опростил парите, които от „Герена“ му дължат.

Това съобщи Павел Колев пред журналисти, след като стана ясно, че е входирал молбата си за оставка към деловодството на клуба. Изпълнителният директор на Левски си тръгва от „Герена“, тъй като „има ново предизвикателство, което не е редно да отказва“.

„Не мога да кажа конкретна цифра относно дълговете, трябва ми време за такава сметка. Тя няма да се различава много от цифрата, която сте чули от Наско Сираков и Надзорния съвет. Моят морален ангажимент беше до края на 2020 година, нямахме проблем с Наско Сираков. Тук е моментът да благодаря на всички бивши собственици – Томас Лафчис, Тодор Батков, Александър Ангелов, Николай Иванов, Иво Тонев, Спас Русев. Клубът има задължения към Национална лотария, другото е по строежа на сектор „А“ на стадиона, което задължение беше изкупено от фирма на Васил Божков. Нещата се движат“, каза Павел Колев.

Коментари