Порочната практика на „Герена“ продължава: Левски гони четирима от лятната селекция

835
Хубчев прецаква Левски

Задава се поредната светкавична чистка на нови попълнения в Левски. Тази порочна практика, която властва на „Герена“ вече доста години, вероятно ще стане факт и тази зима.

От „синия“ лагер разкриха пред „Меридиан мач“, че към днешна дата четири от новите попълнения са обявени за ненужни и клубът ще се опита да отърве тях по време на зимната пауза. Става дума за тандема Здравко Димитров-Асен Чандъров, дошъл от Септември, нападателя Дени Алар и крилото Насиру Мохамед.

От тях Асен Чандъров е най-сигурен напускащ още през зимата. Той в момента е на „Герена“ под наем, но по всичко личи, че от януари ще се завърне в Септември. Няма да е голяма изненада, ако същото направи и Здравко Димитров.

Левски ще се опита да върне и Дени Алар на Рапид (Виена), откъдето нападателят беше преотстъпен с договор до края на сезона. Това няма да е лесна задача, но все пак има шансове да се осъществи. Самият австриец също иска да се прибере в родината си.

Най-трудна ще е раздялата с Насиру Мохамед, който има дългосрочен договор с клуба. Вероятно „сините“ ще се пробват да пуснат крилото под наем в роден или чужд клуб до края на сезона, но е възможно да се стигне и до окончателна раздяла.

Коментари