УЕФА лиши България от още смях с Левски и Хамрун

526
Готов ли е Левски

Мачът между Левски и Хамрун Спартанс няма да се преиграва. Това реши УЕФА, като отхвърли като неоснователна жалбата на българския клуб.

Новината бе официално потвърдена от „Герена“.

„Левскари, протестът на „ПФК Левски“ бе отхвърлен от председателя на Апелативната комисия на УЕФА като „недопустим“. Решението по случая е без мотиви“, лаконично обявиха от Левски.

Решението на евроцентралата е очаквано, като шансовете на „сините“ да анулират по служебен път срамното отпадане от малтийците през цялото време бяха минимални.

Хубаво е то да бъде прочетено поне стотици пъти от хората в БФС и лично от президента на футболния съюз Борислав Михайлов – 40-годишния приятел на Наско Сираков.

Ще е хубаво също така четящите в БФС да напънат всички сили и да се концентрират върху обосновката на УЕФА – недопустим протест, мотиви няма.

Просто е – за отхвърляне на подобни малоумщини мотиви не се и изискват.

Няма да е зле с цел нормализиране на футбола ни така да реагират от БФС на постоянните жалби, декларации, изисквания, а понякога и директни нареждания, от „Герена“, а и от Разград.

Колкото до самото решение – УЕФА лиши България от… нова порция смях с евроидиотите Левски и храбрите малтийци от Хамрун Спартанс.

Борислав Хаджиев

Коментари