Мъри се зарече: Няма да делим купа и първенство!

81
левски лудогорец

Треньорът на Левски Станимир Стоилов постави високи цели пред отбора преди двата поредни мач срещу Лудогорец, предава Корнер.

В четвъртък от 15 часа двата тима ще изиграят в Разград отложения си двубой за първенството, а само 4 дни по-късно, отново на същото място, е сблъсъкът им от 1/8-финалите на Купата на България.

Това ще са последните двубои за двата тима за календарната година, а Мъри се надява да види силна игра от „сините“. Ето какво сподели треньорът на Левски на официалната пресконференция преди потеглянето към Разград:

„Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в последните мачове с Лудогорец, да покажем най-доброто, което можем. Изправяме се срещу един добре обигран отбор, хегемон в българския футбол. Важен момент е играчите да покажат амбиции срещу най-добре играещия отбор в шампионата. Така всеки може да защити мястото си в Левски. Очаквам един горд Левски с максимално себераздаване. Ще подходим мач за мач, без да делим купа и първенство.

Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, от един два дни имаме проблеми и с Ноа. Николай Михайлов също има проблеми и няма да може да пази за Купата, ще решаваме допълнително кой от младите ще играе. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов вече тренира с останалите.

Иска ми се да играят по най-добрия начин. Най-важно е как ще изглеждаме на терена. Трябва да изиграят мача, както подобава на Левски, всичко друго няма да е приемливо. Ние винаги се чувстваме домакини, особено на такъв добър стадион като на Лудогорец и не се съмнявам, че нашите привърженици ще напълнят стадиона“, заяви Мъри.

Коментари