Легенда на Левски: Доколкото знам, Наско няма милиони! Да започва да ги търси веднага!

80
Левски Михаил Вълчев

Един от легендарните футболисти на Левски Михаил Вълчев е останал доволен от края на сагата с акциите на клуба. Мажоритарният пакет вече е притежание на Наско Сираков, а според Вълчев първата голяма цел пред Вълка ще бъде да намери пари за съществуването на столичния гранд. Ето какво още каза той пред колегите от „Меридиан Мач“:

„Сираков е емблематична фигура. Дали съм доволен – сега не мога да кажа – бъдещето ще покаже дали е било за добре, че той взима акциите. Би трябвало да си е направил сметка какво да прави, защото не се случва често главният акционер да няма милиони. Доколкото знам, Сираков няма милиони и не може да издържа клуба. Задълженията са доста и ще бъде важно кой ще стои зад Сираков.

Първото, което трябва да направи, е да намери пари. Иначе мисля, че ще се занимава и със спортно-техническата част – не вярвам, когато той е шеф, да има друг спортен директор. Затова мисля, че Сираков ще бъде близко до отбора. Ако говорим за работа с футболистите, първото нещо, което трябва да направи е да ги сплоти. Ако го направи, нещата ще потръгнат, защото в Левски има футболисти с качества. Сега не е времето за чистки и не вярвам Сираков да почне с нея веднага.

Мъри Стоилов няма да се съгласи да се върне скоро. След това, което постигна, той още се надява по-силен отбор от Левски да го покани. А не мисля, че от днес проблемите в клуба, включително и финансовите, ще свършат. А докато ги има, Мъри няма да иска да се върне“, каза Вълчев.

Коментари