Мъри удари по масата: Искам трима нови сега и още трима преди новия сезон

983
Левски нови

Левски ще атакува новия сезон с шест нови попълнения. Поне такива са плановете на треньора Станимир Стоилов. Мъри има желание „сините“ да привлекат трима нови през януари и още толкова преди началото на новия сезон.

Треньорът не иска мащабна селекция, въпреки че е очевидно, че на „Герена“ липсва качество на доста от позициите, защото според него това ще повлияе лошо на тима, а освен това няма пари за нея. Няма и точно определени постове, на които да се търсят нови попълнения. Това е така, защото финансовото положение на Левски прави клуба аутсайдер по време на преговорите с класните играчи.

„Желанието ми е да направим качествена селекция. Дори нямам особени претенции на кои позиции да вземем нови. Единственото ми желание е да успеем да намерим качествени попълнения, които наистина да помогнат на Левски. Това ще е трудна задача“, обясни Станимир Стоилов пред „Мач Телеграф“.

„Едно от изискванията ми е да не взимаме нови, които не са играли организиран футбол по 6 месеца. Плановете са през януари да вземем максимум 3-ма нови, а лятото – още 3-ма“, добави Мъри.

„В момента следим няколко играчи, но няма да ни е лесно в преговорите“, завърши Станимир Стоилов, който е наясно, че бюджетът за заплати и трансфери е силно ограничен.

Коментари