Разпродажба! Само четвърт милион евро в касата на Левски за „голямата звезда“ Паулиньо

660
левски паулиньо

Ръководството на Левски продаде една от големите звезди на отбора – Паулиньо. Крилото ще продължи кариерата си в Корфакан от Обединените арабски емирства, съобщава Топспорт. Стойността на сделката е 250 000 евро.

Сделката ще бъде официално обявена от столичния гранд, след като бъдат преминати някои технически детайли, които са задължителни.

По този начин вековниците се отърваха и от високата заплата на латиноамериканеца, която възлизаше на 25 хиляди евро месечно. Договорът му със столичани беше до края на 2021 година.

Паулиньо възвърна част от познатата си форма след завръщането на Славиша Стоянович като треньор на клуба. За Левски той изигра близо 100 мача, в които се разписа 23 пъти. Беше привлечен на „Герена“ през 2018 година, като набързо си спечели любовта на „сините“ фенове със своите технични отигравания.

Корфакан се намира на 11-то място във временното класиране на футболния елит в ОАЕ. Треньор на тима е бразилецът Кайо Занарди, а Паулиньо ще има още радостта да играе редом с куп свои сънародници – Додо, Рикардиньо, Бруно Жозе, Жуниньо и Рамон Лопес. Последният, преди 7 години, игра с изключителен неуспех за „сините“.

Следващата звезда на Левски, която най-вероятно ще бъде продадена за добра трансферна сума е Найджъл Робърта.

Коментари